Savetovanje

Ponudićemo vam savet pri rešavanju specifičnih problema kada zajedno nalazimo najbolje moguće rešenje. U slučaju da je potrebno, potražićemo pomoć stručnjaka van naše firme ili primernih analiza u specijalizovanim laboratorijama.

Pružamo vam usluge stručne podrške pri izboru proizvoda i najprimerenijih materijala koji će osigurati što duži životni vek i nesmetan rad prema uslovima korišćenja.

Razvoj

Pouzdan partner za razvoj armatura

U preduzeću IMP Armature vam pomoću brzog razvoja »po meri« pružamo najbolje rešenje u skladu sa vašim potrebama – nema nepotrebnih briga i štedite na vremenu.
Kompletan razvoj delimo na tri glavne grupe:

1. Poboljšanja postojećih armatura

Pratimo nove standarde na području pitke vode i kanalizacije, te sa savremenim kompjuterskim programima za vas poboljšavamo konstrukciju, mehaničke i protočne karakteristike. Naglašavamo da pri tom obraćamo pažnju i na privlačan izgled.

2. Razvoj po želji naručioca

Razvoj se zasniva na vašim željama i početnim podacima. Vi ste u razvojni proces uključeni tako što sa tržišta dobijate informacije o potrebnim karakteristikama proizvoda, a u konačnoj fazi i odobravate. Postupci svih faza razvoja vam osiguravaju tehničku i tehnološku dovršenost proizvoda, koji je u skladu sa standardima područja kojem je namenjen.

3. Razvoj za određene projekte specifičnih karakteristika

U slučaju kada standardni elementi kod vas iz raznih razloga ne mogu biti ugrađeni (prostorna, funkcionalna i druga ograničenja), problem rešavamo razvojem specifičnih armatura. Tu recimo spada proizvodnja nepovratnih klapni i hvatača nečistoće velikih dimenzija, te razne regulacione i leptiraste zatvarače.

Kontakt

IMP Armature d.o.o.